GESPONSORD: Goedkoopste Sim Only van Nederland via Lambara | Klik hier

Download onze GRATIS app! 📲 iOS of Android (5000+ downloads)

Beers Winkel: "Wij zijn een logistieke dienstverlener die denkt in mogelijkheden."

Advertorial

Vanuit Winkel, gelegen in de driehoek Alkmaar, Hoorn en Schagen verzorgen wij, Beers, transport in Nederland en West-Europa. Dankzij ons moderne wagenpark, variërend van kleine bestelwagens tot vijftig ton’s luchtgeveerde combinaties, geïsoleerde, verwarmde en gekoelde wagens, kunnen wij elk transport uitvoeren.

Wat wij doen voor Budget Food?
Naast ons transportspecialisme naar Texel en alle buitenmaatse en houttransporten die dagelijks door de gehele Benelux worden getransporteerd, is Budget Food onze belangrijkste klant vanuit ons warehouse.

Vanaf het eerste moment verzorgen wij de bevoorrading van de vestigingen van Budget Food. Dit doen wij vanuit onze eigen opslagloodsen. Naast dat leveranciers dagelijks ingekochte goederen leveren, halen wij deze ook op. Na ontvangst worden de goederen gecontroleerd op kwaliteit en na goedkeuring weggezet in ons warehouse.

Al deze acties worden in een modern geautomatiseerd voorraadbeheersysteem geregistreerd. Hierdoor kan het hoofdkantoor van Budget Food direct de actuele voorraad zien. Zij kunnen hier vervolgens direct op inspelen, opdrachten verstrekken en ons aansturen. Vervolgens worden de nieuwe winkelvoorraden per vestiging van Budget Food klaargezet. 

Wij vervoeren vrijwel alle merken die Budget Food in het assortiment heeft. Of dit nu om doosjes, volle pallets of koel- en vriesproducten in speciale koelcellen gaat. 

Waarom wij een partner zijn van Budget Food?

Wij geloven in het concept Budget Food en hebben ons daarom vanaf de start van onze samenwerking enorm ingezet. Wij willen naast ontzorgen een toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgever en de uiteindelijke klant laten profiteren. Daarnaast houden wij van uitdagingen. De logistieke operatie is, in vergelijking met de standaard supermarkt, heel anders. Hierdoor hebben wij dagelijks een enorme uitdaging om alles voor elkaar te krijgen.

Samenwerken met de goedkoopste winkel van Nederland? Dat kan!

Wij zijn altijd op zoek naar goede samenwerkingspartners voor ons continue groeiende bedrijf. Wist je ook dat we diverse mogelijkheden hebben om te adverteren op onze website, de nieuwsbrief, social media en onze App? Interesse of meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Mail: inkoop@budget-food.nl of bel direct naar +31 (0)224-582 886.

Je kunt rekenen op een snelle reactie en correcte afhandeling.

150 nieuwe dagelijkse artikelen

Let op!
Beperkte voorraad dus op=op