GESPONSORD: Goedkoopste Sim Only van Nederland via Lambara | Klik hier

Download onze GRATIS app! 📲 iOS of Android (5000+ downloads)

App jij 'em al??

Heb je vragen over de app? Klik hier

Met de budget Food App heb je altijd als eerste de aanbiedingen bij de hand. Je krijgt handige notificaties op je telefoon. Zo mis je NOOIT meer een aanbieding. Maar er is meer! Met de Budget Food App krijg je toegang tot tientallen kortingsbonnen. Deze zijn alléén zichtbaar in de app en ook alleen in te wisselen op vertoon van de app in onze winkels. Ook hebben we een speciale spaarkaart in de app waarmee je spaarpunten kunt verkrijgen. Scan de QR code op de posters die in onze winkels hangen en spaar voor gratis producten! Al met 4 spaarpunten heb je prijs (je kunt om de 3 dagen de QR code scannen). Er zit nog veel meer in de app, dus wacht niet langer en download de snel de app. 

Heb je vragen of feedback? app@budget-food.nl 

Veelgestelde vragen over de app

Is de app beschikbaar voor Android (Google) en iOS (Apple / iphone)?

Jazeker! De app is beschikbaar voor zowel Android als iPhone gebruikers. 

Is de app gratis?

Absoluut! Helemaal gratis te downloaden. 

Moet ik een account aanmaken in de app?

Niets moet! Je kunt de app ook zonder account gebruiken. Echter wil je gebruik maken van de kortingsbonnen of spaarkaart dan vragen we je eerst een account aan te maken. Dit werkt heel gemakkelijk en kan eenvoudig via de app. Heb je vragen hierover? Mail dan naar app@budget-food.nl

 

Hoe werkt het sparen van punten via de app?

Dat werkt heel eenvoudig. In alle winkels van Budget Food hangt een poster met daarop een speciale QR code. Deze code kun je ééns in de 3 dagen scannen. Na het scannen ontvang je 1 spaarpunt. Bij 4 spaarpunten krijg je al een gratis product of doe je mee aan een leuke actie! Maandelijks zullen deze acties wisselen maar je spaarpunten blijven geldig (punten die deze maand gescand zijn gaan dus mee naar de volgende maand als je nog niet tot 4 spaarpunten bent gekomen). 

Hoe wissel ik de kortingsbonnen in?

Ook dit is heel eenvoudig. Als je in de app zit kun je alvast zoeken naar welke kortingsbon(nen) je wilt gebruiken. Eenmaal in onze winkels pak je het product dat je met korting wilt aanschaffen uit onze schappen. Bij de kassa kun je op vertoon van het inwisselen van de kortingscode direct de korting krijgen. Zo wordt boodschappen doen nog voordeliger! 

Hoe lang zijn de kortingsbonnen geldig?

De geldigheid van de kortingsbonnen staat bij iedere bon apart vermeld. Tot dat moment (afhankelijk van openingstijden van de winkel) is de kortingsbon in te wisselen bij de kassa. De kortingsbon is maar 1 keer in te wisselen. Belangrijk: zorg ervoor dat je de kortingsbon pas echt inwisselt bij de de kassa van één van onze Budget Food winkels! 

Let op: de kortingsbonnen zijn alleen geldig op vertoon van de app bij Budget Food. Buiten deze app om zijn deze kortingsbonnen niet geldig. Download dus snel de app! 

Nog meer besparen met de Budget Food app!

Voor Android

De Budget Food App is beschikbaar voor Android apparaten (Google).

Voor iOS

De budget Food App is ook beschikbaar voor iOS gebruikers (iphone).

Winkels

Een overzicht van al onze winkels. Winkels & vacatures bij jouw in de buurt komen automatisch naar voren.

Jouw kortingsbonnen

Maandelijks vernieuwde kortingsbonnen in te wisselen in al onze winkels. Let op: OP = OP en alléén geldig op vertoon van de app.

Spaarkaart!

Jouw persoonlijke spaarkaart. Door het scannen van de QR code in onze winkels verdien je elke keer een spaarpunt (QR code is geldig om de 3 dagen).

Ben je jarig?

Op vertoon van de app krijg je een gratis appeltaart! Hoe tof is dat? (alleen geldig op vertoon van een id-kaart en op je verjaardag zelf).

Waar wacht je nog op?

Download snel de gratis Budget Food app!
150 nieuwe dagelijkse artikelen

Let op!
Beperkte voorraad dus op=op