Download
de GRATIS
Budget Food app!

Ruim 50.000 keer gedownload!
App jij 'em al?
4.6/5

Kortingsbonnen voor
nog meer voordeel!

De app van Budget Food bevat maandelijks nieuwe unieke kortingsbonnen. Deze zijn alleen verkrijgbaar via de app. Heb je de Budget Food app nog niet? Download deze dan snel! Op vertoon van je kortingsbon aan de kassa kun je direct je korting ontvangen.

Sparen voor
nog meer voordeel!

Maandelijks kun je ook nog eens sparen voor super voordelige prijzen of gratis producten! Iedere keer dat je naar een van onze winkels komt belonen we je voor dat bezoek. Je kunt eenvoudig op de knop. 'inchecken' klikken in de winkel. Zo ontvang je elke keer een punt. Bij 4 punten heb je prijs! #sparen

Veelgestelde vragen

over de Budget Food app

Jazeker! De app is beschikbaar voor zowel Android als iPhone gebruikers. 

Absoluut! Helemaal gratis te downloaden. 

Niets moet! Je kunt de app ook zonder account gebruiken. Echter wil je gebruik maken van de kortingsbonnen of spaarkaart dan vragen we je eerst een account aan te maken. Dit werkt heel gemakkelijk en kan eenvoudig via de app. Heb je vragen hierover? Mail dan naar app@budget-food.nl

Dat werkt heel eenvoudig. Bij binnenkomst in één van de winkels kun je online inchecken. Per bezoek krijg je 1 spaarpunt. Bij 4 spaarpunten krijg je een gratis product. Maandelijks zullen deze acties wisselen, maar je spaarpunten blijven geldig (punten die deze maand gescand zijn gaan dus mee naar de volgende maand als je nog niet tot 4 spaarpunten bent gekomen). 

 

Ook dit is heel eenvoudig. Als je in de app zit kun je alvast zoeken naar welke kortingsbon(nen) je wilt gebruiken. Eenmaal in onze winkels pak je het product dat je met korting wilt aanschaffen uit onze schappen. Bij de kassa kun je op vertoon van het inwisselen van de kortingscode direct de korting krijgen. Zo wordt boodschappen doen nog voordeliger!

 

De geldigheid van de kortingsbonnen staat bij iedere bon apart vermeld. Tot dat moment (afhankelijk van openingstijden van de winkel) is de kortingsbon in te wisselen bij de kassa. De kortingsbon is maar 1 keer in te wisselen. Belangrijk: zorg ervoor dat je de kortingsbon pas echt inwisselt bij de de kassa van één van onze Budget Food winkels! 

Let op: de kortingsbonnen zijn alleen geldig op vertoon van de app bij Budget Food. Buiten deze app om zijn deze kortingsbonnen niet geldig. Download dus snel de app!