GESPONSORD: Goedkoopste Sim Only van Nederland via Lambara | Klik hier

Download onze GRATIS app! 📲 iOS of Android (5000+ downloads)

Schermafbeelding 2020-06-30 om 11.37.11

Blogger Budgetella deelt haar ervaring over de Budget Food winkel

Voor Budgetella ga ik telkens op zoek naar nieuwe budget initiatieven. Zo geef ik tips over sparen, besparen en slim winkelen. Ik kijk uit naar winkels of supermarkten die het bezoeken waard zijn. Gister bezocht ik Budget Food, een bijzondere winkel waar mensen met een kleine portemonnee blij van worden.

Sinds kort is er in het Limburgse Echt een nieuwe winkel geopend waar men boodschappen kan doen. Bij Budget Food kun je terecht voor diverse food en non food artikelen. Alle producten kun je goedkoper dan in een reguliere winkel kopen. Het betreft vaak A-merken en het assortiment wisselt continu.

Klik hier om haar volledige verhaal te lezen. 

 

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
150 nieuwe dagelijkse artikelen

Let op!
Beperkte voorraad dus op=op